Premium Passivhaus

Arrow

Una casa de formigó pot ser més eficient que una de fusta? Et garantim que sí.

A Construccions Madrona estem especialitzats a construir habitatges eficients de formigó, realitzant encofrats in-situ i donant la textura que desitgi el client amb un confort immillorable i un consum mínim o nul.

 

Aconseguim que les parets i forjats actuïn com una bateria acumulant l’energia. L’habitatge ha de ser hermètic, ben orientat, amb un aïllament adequat per a cada punt de l’habitatge evitant el més mínim pont tèrmic incloent els fonaments, un bon sistema mecànic per controlar la qualitat de l’aire de doble flux que funcionarà mitjançant plaques solars i finestres de triple vidre amb gas, baix emissiu i control solar les que ho requereixin, per reflectir la calor interior a l’hivern i mantenir-la a l’exterior a l’estiu, mantenint una temperatura interna confortable tot l’any.

 

Construïm cases per a tota la vida, cases Prèmium.

Demanar pressupost

Habitatges de formigó

Un habitatge de formigó encofrat in-situ aguanta totes les inclemències del temps. Executant una serie de tècniques aconseguim que l’interior sigui molt confortable i no requereixi d’energia externa.

Plaques solars

Les plaques solars aprofiten la radiació solar i la converteixen en electricitat per l’ús dels serveis de la vivenda.

Finestres triple vidre

Els temps han canviat i les obertures de llum de les cases també, són molt més grans, per tant l’elecció dels vidres es un factor important a tenir en compte.